Kristin A. Norenberg her skrevet en ny bok kalt «Med hjertet som GPS». Boken er et «verktøy som hjelper deg å stole på intuisjonen». Boken finnes i trykt utgave og som E-bok.

Boken består av fire deler:
Del 1 – de bratte bakkene
Det 2 – hvorfor lytter vi ikke?
Del 3 – de gode hjelperne
Del 4 – styrkeprøver

Hver del er inndelt i kapitler. Hvert kapittel har intuisjon treningsøvelser. Boken gir også via QR-koder til meditasjoner som presenteres i boka. Boken har nydelige bilder og dype sitater som gjør at du får det lille ekstra. Boken tar for seg mange temaer sånn for eksempel Snåsamannen, Arthur Findlay College , guider, oppstegne mestere, reiser og hellige steder, mediumskap, kanalisering med mer i tillegg til å være en personlig beretning om hennes egen selvutviklingsreise.

Kristin A. Norenberg her skrevet en ny bok kalt «Med hjertet som GPS».

Boken er vakkert laget med farger i duse rosa og blå toner. Det er sjeldent man ser bøker hvor designen er så høyt vektlagt og er en så stor del av boka. Den er stor og god å holde i og passer ypperlig til forfatternes budskap. Den vakkert illustrert med malerier av forfatteren.

Hva handler boka om?
Den handler om intuisjonens kraft, hvordan vi kan lytte til hjerte og sjel for å ta gode valg i livet. Hvordan livet består av motgang og bratte bakker som ofte gjør det vanskelig å lytte, men at det er hjelp å få fra steder som vi kanskje ikke er klar over.

Boken gir deg inspirasjon og ny innsikt, og ulike verktøy blant annet innen mindfulness og meditasjon. Den forteller hvordan du kan søke innover i eget sjelsliv, bruke intuisjonens kraft, og hente energi fra universets hjelpere.

Kristin A. Norenberg

Har du gjort en spennende reserach, møtt noen spennende mennesker i bokarbeidet?
Det var veldig spennende å bli kjent med skriveguiden Jack. Ikke bare det han sa og snakket om, men hvem han var som person. Da det viste seg at han var en kjent forfatter, og at mange studier er gjort av hans liv og virke, var det mulig å finne mye spennende om ham på nettet.

Det tydeliggjorde hvilket kraftfullt verktøy kanalisering er. Som medium visste jeg selvfølgelig dette, men det åpner nye perspektiver; alle kan ”hente ned” informasjon fra andre sfærer.

Ellers synes jeg alle de personlige historiene som har blitt meg servert gjennom jobben min, er utrolig spennende, og de viser hvor fort vi kan endre gamle mønstre og leve mer bevisst med utgangpunkt i hjerte og sjel.

Jeg ble inspirert av å meditere. Mye av boken er skrevet i en meditativ tilstand eller rett etter at jeg har meditert.

Kristin A. Norenberg

Hva er du opptatt av? Hva har du på hjertet som du bare må dele?
Jeg er opptatt av balanse; ikke bare på et fysisk plan, men mellom alle delene av oss, vår fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige del. Dvs vi er åndelige vesener som ofte har mistet kontakten med oss selv, men sjelen vår og det som foregår på innsiden. Samtidig går vi i gamle mønstre og på autopilot og gjentar de samme ”feilene” om og om igjen.

Vi er i vår maskuline energi, noe som de fleste er oppdratt til i vårt samfunn. For å få aksept og kjærlighet må vi gjøre … det holder ikke bare være den vi er. Noen får energi av å gjøre, men det er mange som mister balansen i livet fordi de ikke har kontakt med sine feminine verdier. (Kjærlighet, kreativitet, omtanke, samhandling, tilstedeværelse.)

Boken er utgitt av Universal Balance AS, Oslo
www.universalbalance.no


Et utdrag fra boken Med hjertet som GPS.
Få verktøy som hjelper deg å stole på intuisjonen din.

Av Kristin Norenberg

Jeg bruker ofte ordet kanalisering om det arbeidet jeg gjør. Da formidler jeg noe fra åndeverdenen som kan komme fra en avdød som mottakeren kjenner, men også fra andre som jeg eller vedkommende ikke kjenner, fra engler og guider, oppstegne mestere, fra Kilden, det kollektivt ubevisste, universet eller hva vi velger å kalle det.

Kristin A. Norenberg
Kristin A. Norenberg

Ordet medium er et latinsk ord med betydningen «som befinner seg i midten». Et mellomledd, en som befordrer eller transporterer noe. Som medium overbringer vi visdom, kunnskap, beskjeder og healing fra åndeverdenen til menneskene her på jorden, til de som strever med livets små og store utfordringer. Døden bringer sjelen/ånden (spirit) tilbake til åndeverdenen, og vedkommende fortsetter ofte å følge med på livet her på jorden fra den andre siden. De ønsker at vi skal ha det bra, forsøker å veilede oss så godt de kan, sende kjærlighet og trøst. Men de har ingen stemme, og vi lytter ikke til det som skjer, eller bortforklarer med en eller annen sannsynlig begrunnelse. Da kan et medium heve sine frekvenser slik at hun eller han kan ta inn og overbringe beskjeder fra åndeverdenen. Det blir som å finne den rette kanalen på radioen hvor lyden er klar og tydelig.

Et medium er dermed en intuitiv og sensitiv person som ser, hører og føler, lukter og smaker eller bare vet om ting som andre vanligvis ikke tar inn. Faktum er at alle kan trene seg opp til å være et medium. På den annen side pleier jeg å si at alle kan lære ”Gubben Noa” på piano, men alle skal ikke bli konsertpianister. Det som er viktig å huske er at uansett hvilket nivå du ønsker å bringe ditt mediumskap til, så vil dine intuitive evner og sensitiviteten din kunne hjelpe deg i de aller fleste situasjonene gjennom livet. Når du blir vant til dem og husker å bruke dem.

Et medium kan jobbe på mange forskjellige måter. Jeg bruker ofte ordet kanalisering om det arbeidet jeg gjør. Da formidler jeg noe fra åndeverdenen som kan komme fra en avdød som mottakeren kjenner, men også fra andre som jeg eller vedkommende ikke kjenner, fra engler og guider, oppstegne mestere, fra Kilden, det kollektivt ubevisste, universet eller hva vi velger å kalle det. For å bli et sertifisert medium må du bevise at du kanaliserer fra avdøde (hjelpere), det vil si: formidle informasjon som mottaker kjenner til. Dette som bevis på at sjel og ånd lever videre.

Healing er også en form for mediumskap. En healer bidrar til at mennesker blir hele, eller hjelper kropp og sjel å hele seg selv. Som healer overfører jeg en energi, en frekvens, og er bindeleddet mellom himmel og jord. Jeg jobber sammen med sjeler på den andre siden og står i en søyle av energi og kjærlighet. Faktisk får jeg påfyll selv ved å jobbe med healing, så føler du deg tappet etter å ha gitt healing bruker du antageligvis din egen energi i stedet for å koble deg sammen med universets frekvenser.

Transe har jeg nevnt tidligere. Det er en form for mediumskap hvor åndeverdenen snakker gjennom oss som mediumer. Jeg puster meg ned til et endret bevissthetsnivå, hvor mine hjernesvingninger går på lavgir, og gir en ånd tillatelse til å bruke min kropp og stemme til å uttrykke det vedkommende har på hjertet. Utenforstående kan av og til se at mediumet forandrer utseendet, at stemmen endres, og noen snakker til og med på et annet språk. Jeg satt nylig i en gruppemeditasjon hvor en av mine kollegaer plutselig kom med en lang enetale på et fremmed språk. Noen av deltagerne mente det var arameisk, et vakkert språk som Jesus og hans apostler sannsynligvis snakket. Min kollega var like overrasket som oss andre, og hadde ingen anelse om hva hun sa, men det føltes veldig godt å få sagt det. Vi andre, som bare kunne kjenne på energien i ordene og tonefallet, følte kjærligheten som strømmet gjennom sammen med budskapet.

unsplash.com

Det finnes også et par andre varianter av mediumskap, men det siste jeg vil nevne er synsk lesning. I slike tilfeller har mediumet ikke kontakt med den andre siden, men leser i stedet klientens energier. Som tidligere nevnt har vi en aura rundt vår fysiske kropp, en energikropp som består av vår eteriske kropp, følelsesmessige kropp, mentale kropp og spirituelle kropp. I dette feltet ligger det masse informasjon som en sensitiv, intuitiv og klarsynt person kan «plukke opp».

Dette er grunnen til at det er superviktig at mediumet vet hvor informasjonen kommer fra. Er det fra åndeverdenen eller fra klientens eget energifelt? Ofte er det en kombinasjon, og da er det viktig å holde tunga rett i munnen. Et eksempel er hvis klienten er usikker på om hun skal gå ut av forholdet, og ønsker å finne en ny kjæreste som fungerer bedre. Her kan et medium som jobber synsk komme med utsagnet om at du kommer til å gå ut av forholdet og finne den nye kjærligheten. Ingen fra åndeverdenen ville sagt det på den måten. Min erfaring er at åndeverdenen passer på at det er ditt valg, de formidler informasjon med varme, kjærlighet og intensjon om at alle hendelser i livet skal bidra til at du vokser og utvikler deg. At du har svarene i deg selv. At du finner tilbake til din sannhet og indre kraft. Og det er dette jeg er opptatt av. At du står støtt i deg selv og tar dine egne beslutninger, ikke fordi et medium har sagt noe til deg.

Tilsvarende er det viktig at mediumet jobber fra hjertet og med de beste intensjoner. Snakker vedkommende om mørke krefter, sykdom og død, kan du være sikker på at han eller hun ikke er et godt medium. Det er en rekke etiske regler et sertifisert medium skal forholde seg til, og det er et stort ansvar å formidle råd til mennesker som strever med livet. Mye kan også føre til selvoppfyllende profetier. Vedkommende i eksempelet over vil raskt kvitte seg med gamlekjæresten når hun får «vite» at den nye kjærligheten finnes rundt neste sving.

Når det er sagt, hadde jeg en skremmende opplevelse på et av mine første transekurs, da jeg motvillig åpnet opp for en ånd som absolutt ville snakke gjennom meg. ●

Boken er utgitt av Universal Balance AS, Oslo


Kristin A. Norenberg forlot en suksessfull karriere som mangeårig toppleder innen næringslivet i 2005 for å følge intuisjonen og hjertet. Hun startet firmaet Universal Balance AS med ønske om å hjelpe andre til et ekte og autentisk liv, hvor de kjenner seg selv og tar valg som er riktige for dem. Kristin er både sertifisert NLP coach, healer, medium og Life Alignment (Livsbalansering) terapeut, og utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun har begge bena på jorden, og er en etterspurt kursholder og intuitiv veileder innen personlig og spirituell utvikling. https://kristinnorenberg.no/

Se flere artikler her:

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Denne nettsiden bruker cookies. Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår. Du kan forhindre bruk av cookies i nettleserens innstillinger, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettsidene du besøker. Bruk av cookies er ikke essensielt for nettsiden vår, men det kan forbedre brukeropplevelsen din.