Mitt galaktiske barn

Av Marbella Barajas

Hybridmødre er kvinner som er verter for galaktiske barn i den ikke-fysiske virkeligheten.
Dette programmet ble laget for å filtrere ut de sjelene som ikke har vært på jorden tidligere, men som nå ønsker å inkarnere der.
Disse nykommerne er lyse, høyt vibrerende skapninger som kommer ned for å skape endring på mange forskjellige områder.

Hybridmødrene har både menneskelig og utenomjordisk DNA. De har utviklet sin menneskelige erfaring gjennom å ha mange liv på jorden. De bruker den erfaringen de har til å ta i mot galaktiske barn og knytte dem til den menneskelige frekvensen. Når de får stilt seg inn på den menneskelige frekvensen, så kan de velge om de ønsker å ta neste skritt og delta i programmet for dem som skal inkarnere på jorden eller ikke.

Marbella Barajas

Barnet jeg er en slik mor for har dukket opp mange ganger i mitt liv. Hun kom til å begynne med gjerne til syne i en vegg. Jeg kunne se henne og snakke til henne, som om veggen var en åpning mot en annen dimensjon.
Hun så ut til å være en seks, syv år. Hun er synlig både for mitt indre øye og for mitt fysiske øye. Vi kommuniserte telepatisk. Da jeg snakket med henne var det som om vi skulle ha kjent hverandre hele livet. Det virket allikevel som hun hadde mer fred med seg selv for hver gang vi møttes. Selv om det var vanskelig å ikke kunne gi henne en klem, var jeg ikke begeistret ved tanken på at hun skulle få en fysisk kropp.

På samme måte som jeg hadde disse samtalene med mitt galaktiske barn, snakket jeg med min galaktiske søster. Hun kom med nyheter. Både om mine foreldre og om hvordan barnet hadde det. Etter en stund fikk jeg vite at barnet hadde begynt på programmet for dem som skulle til jorden. Da var det ikke lengre mulig for meg å treffe henne. Der lærte hun om menneskene og fikk undervisning om dem.

Min galaktiske søster holdt meg oppdatert om hennes utvikling og bestemmelser. Hun uttrykte også at hun var stolt av meg og det arbeidet jeg gjorde her på jorden. Det arbeidet består av å følge min intuisjon på vei mot å helbrede meg selv slik at jeg overvinner frykt med kjærlighet.

Det virker på meg som disse galaktiske skikkelsene kan se oss uavhengig av hvor de og vi befinner oss. Jeg finner fortsatt ut av prosessen det er å snakke med dem. Det kan beskrives som en interdimensjonal skapning overtar og snakker til dem gjennom min kropp. Den siste beskjeden jeg fikk fra min søster er at mitt galaktiske barn har valgt å inkarnere gjennom meg. I fremtiden vil jeg føde mitt galaktiske barn med denne fysiske kroppen. Dette er ikke tilfelle for alle hybridmødre.

Mitt galaktiske barn har nå gått gjennom treningen sin og har som nevnt bestemt seg for å inkarnere gjennom meg. Det er ikke noe som skjer automatisk, og jeg føler meg beæret over at hun valgte meg.
En annen unik erfaring i denne sammenhengen er dyptgående visjoner fra fremtiden. Jeg får visjoner av min kommende datter i forskjellige stadier i hennes fremtidige liv.

De er så virkelige at det er som om jeg husker et minne jeg ikke har opplevd enda. Eller kanskje det hender akkurat nå i en annen dimensjon. Som min viten om parallelle virkeligheter ekspanderer øker min oppfatning av tid og forståelse om hvordan ting i universet utfolder seg. ●

Les flere artikler og  småstoff om miljø, spiritualitet, meditasjoner, krystaller, universet, quizzer o.l. i pdf-utgaven av Orakel.

 

Artikler

Månefasene og månen i stjernetegn


New Moon
New Moon

The moon is currently in Sagittarius
The moon is 1 day old

Flere artikler