Astalreiser

Av Marbella Barajas

Jeg kjenner fortsatt adrenalinet strømme gjennom kroppen. Jeg har akkurat vært på astralreise til flere forskjellige steder på jorden. Det høres kanskje litt snodig ut, men et av mine favorittsteder for å meditere er på toalettet. Da slapper jeg bare av og begynner spiralpust. Spiralpust er en type meditasjon hvor jeg teller med fingrene. Da blir jeg så rolig at jeg kan åpne øynene mens jeg forblir i den avslappede transetilstanden.

Jeg ser inn i speilet og fokuserer på øynene mine i speilbildet. Når jeg fortsetter med den bevisste pusten mens jeg ser på speilbildet, begynner synet å bli tåkete, som et uklart filter på Instagram. Jeg vet at bevisstheten er i en reseptiv tilstand. Det blir mulig å astralprojisere med åpne øyne.

Det indre øyet overtar den visuelle funksjonen som ellers ville bli benyttet til vanlig syn. Det siste øyeblikket med vanlig syn er når av øynene i mitt eget speilbilde blir helt tåkete og gnisten fra det visuelle flytter seg til det indre øye.

Mitt sinn begynner å ta inn og tenke på andre samtidig som jeg betrakter refleksjonen uten å fokusere på ansiktet. Mitt fokus er på mitt eget sinn og det jeg ser for meg. Jeg kan fremkalle mange ansikter for mitt indre øye. Når jeg gjør dette blir jeg mindre og mindre bevisst min egen kropp. Det kjennes som jeg har forlatt kroppen og mitt eget sinn. Det virker som om jeg er en del av alt og alle. Når jeg forbinder meg med andre opplever jeg i noen korte øyeblikk å være dem og erfare livet slik de gjør det.

Det er interessant å bli gjennomstrømmet av minner og steder som ikke kommer fra min egen personlige erfaring. På en måte ville dette, hvis jeg gjorde det i mer enn noen sekunder, gå under det som blir kalt avstands-syn (remote viewing)som er evnen til å se utover din kropps erfaringsområde. I mitt tilfelle ville det være å se ting over avstand gjennom andres kropper og erfaringer. På en måte er det som skjer at jeg da kanaliserer andres erfaring.

Etter å ha gjort dette, så er neste steg å reise ut som meg og besøke andre. Det første jeg ser er min kjæreste i kafeen vi er på. Jeg har gått gjennom baderomsdøren og ned den lille trappen. Jeg flyter av sted ganske så hurtig. Jeg ser at han sitter ved et bord og skriver. Jeg stopper et øyeblikk og ser meg rundt. Deretter går jeg tilbake til kroppen, før jeg tar en ny tur.

Denne gangen besøker jeg min mors hus i California. Jeg dukker bare opp i huset hvor jeg går rundt i stua og på kjøkkenet. Jeg ser moren min, og hun ser meg! Jeg gir henne en voldsom klem. Når jeg snur meg ser jeg søsteren min og hennes venninne. Jeg klemmer dem begge, men det virker ikke som de legger sp veldig godt merke til mitt nærvær. Broren min kommer fra stua, og jeg kaster meg over ham med en klem. Jeg blir ikke så lenge for å slå av en prat, men det er fantastisk å se dem. Det virker som om min astrale kropp kunne kontakte min mor og oppleve en utveksling. Mine søsken derimot hadde ingen anelse om at jeg var der og ga dem en klem.

Da jeg vendte tilbake til kroppen min var øynene mine helt såre fra å ha vært åpne så lenge. Jeg har gjort lignende ting før, men dette var første gang jeg var i stand til å samhandle med andre når jeg var på besøk. Jeg ble sjokkert over at jeg faktisk kunne gi dem en klem og at i hvert fall moren min kunne se meg. Sløret mellom denne virkelighet og de andre støter sammen.
I fremtiden vil interdimensjonal reisevirksomhet bli en realitet. Det er definitivt allerede en del av min virkelighet. Når vi begynner å tenke, handle og spise sunnere vil vi få en mye større evne til å utvide vår bevissthet.

Det er allerede mange som er flinke til å reise astralt. Jeg kan bare fabulere om hvordan det vil være når det blir helt vanlig.
Mitt håp for fremtiden er at vi da vil leve i et samfunn hvor alle kan kommunisere fritt og uten ord. Et samfunn hvor det vil vær en øyeblikkelig og klar forbindelse mellom mennesker, uten hjelp av teknologi. En kollektiv bevissthet er underveis. Jeg bruker mitt arbeid for å hjelpe til med å manifestere den fremtiden. Hvis du ønsker å bidra til å oppgradere den kollektive bevisstheten så kan du lære å være en portal til forskjellige dimensjoner.

Artikler

Månefasene og månen i stjernetegn


Full Moon
Full Moon

The moon is currently in Taurus
The moon is 16 days old

Flere artikler