Selvhealingens gaver

Av May Irene Wikeby

Har du forsøkt selvhealing tidligere? Vi glemmer ofte at vi kan hjelpe oss selv i det daglige livet. Det er vidunderlig å motta healing fra noen, men du har også mulighet til å hjelpe deg selv.

Du kan kanskje Reiki selvhealing. Nå har jeg lyst til å vise deg en annen metode også.
Du er sikkert klar over at vi mennesker er frekvenser og vibrasjoner og responderer ut i fra dette. Du har faktisk en mulighet til å koble deg opp mot universelle frekvenser under selvhealing.

Disse universelle frekvensene bærer med seg lys og informasjon som vil samhandle med din kropp og fylle deg opp med healing på mange plan. Denne måten å koble seg på det universelle feltet kaller jeg Guidet Selvhealing. Min opplevelse er at denne form for selvhealing jobber og balanserer like mye på det indre planet som den fysiske kroppen.
Hvordan kan selvhealing være mulig? Akkurat som med vanlig fjernhealing finnes det ikke tid og rom, og her ber du om healing til deg selv. Jeg vil gjerne dele litt med deg om min aha-opplevelse like før julen når det gjelder selvhealing.
Skomakerens barn – var visst meg det! Selvhealing, det burde en healer ikke glemme til seg selv, ikke sant? Snakk om å møte seg selv i døra. Det er ikke hjernekirurgi en gang, og vi kan alle gi healing til oss selv. Akk ja, det er ikke så lett å huske å ta vare på seg selv i en travel hverdag.

I september fikk jeg strukket en muskel ved venstre skulder som brukte mange uker på å lege seg. Resultatet av dette var at høyre side av kroppen kompenserte for denne belastningen slik at jeg fikk enormt vondt i høyre ben. Dette var nesten komisk etter at jeg hadde gått 80 mil tidligere på sommeren uten et eneste problem med kroppen. Nå var det en smerte som gikk ned i benet fra hofta hver gang jeg tro ned og spesielt ille når jeg satt, og det gjør jeg hele tiden på kontoret mitt.

 Jeg fikk meg etter hvert time hos en fantastisk osteopat, og det ble noe bedre. I begynnelsen av desember var jeg på julemiddag i styret i sameiet, og jeg jamret meg litt over at stolen var så vond for benet mitt. Styrelederen ser på meg med stor øyne og utbryter: «Er ikke du healer da? Kan du ikke fikse deg selv?» Det er ikke så lett å fikse seg selv, sa svarte jeg i en overbevisende tone. Snakker vi ansvarsfraskrivelse her? Dette fikk meg til å tenke litt, montro jeg hadde gått i latskapens felle? Og ikke «gidde» å ta tid til meg selv?
Nei vet du hva, tenkte jeg for meg selv den siste uken før jul da jeg hadde tatt meg juleferie. Nå skal jeg jammen gjøre det jeg viser til andre, og jeg la meg ned på stuegulvet og ba om Guidet Selvhealing. Jeg vet at våre kropper er utrolig intelligente og kan rydde opp i mye selv når de får mulighet til det. Jeg hadde ikke før fått uttalt ønsket mitt før kroppen begynte å leve sitt eget liv og det ble noen minutter med strekk, tøy og bøy. Dette har jeg gjort mange ganger før, og det er alltid fascinerende når kroppen lever «sitt eget liv». Plutselig stilnet gymnastikken og alt ble rolig, men du og du så støl jeg var den ettermiddagen. Nesten enda verre enn tidligere. Det var bare å legge seg flat ut på sofaen, for å gå tur var uaktuelt.

Så kom dagen etterpå, jeg hadde sovet rimelig greit og tro av gammel vane veldig forsiktig ned på gulvet for jeg ventet den gamle smerten. Men nå var smerten helt borte! Jeg kunne gå uten den jagende smerten fra hoften og ned, for en befrielse! Kroppen hadde rettet seg opp selv.

Tenk, her hadde jeg gått i tre måneder og hatt dette verktøyet foran nesen min hele tiden og nå ønsker jeg å formidle det til deg som leser dette. Det er så utrolig enkelt, og jeg vil også dele en video om dette med deg, du finner link litt lenger ned i artikkelen. Litt ute i videoen leder jeg deg inn i Guidet Selvhealing om du skulle ha lyst til å prøve selv!
Her har du en skriftlig veiledning til hvordan du kan koble deg opp til Guidet Selvhealing:
Om du ønsker å teste ut om du får Guidet Selvhealing, kan du bare stille deg på gulvet. La tankene falle til ro. Se for deg et strålende lys som går fra ditt hode og opp til universet. Der blir ditt lys møtt med universet lys. Du henter lys, informasjon og healing.
Du kan nå sende tanken om at du ønsker å aktivere deg for Guidet Selvhealing.
Lukk så øynene og send ønsket til universet om at du ønsker å motta Guidet Selvhealing.
Legg merke til eventuelle registreringer:

Det kan være at du begynner å svaie frem og tilbake, eller side til side. Det kan være at du får kulde eller varme fornemmelser på et eller flere steder på kroppen. Det kan være at du får umiddelbare fysiske utslag, hvor kroppen begynner å leve sitt eget liv. Følg energiene om det skjer. Du kan når som helst avslutte det selv. Om du har stått i over 15 minutter og det ikke har skjedd noe, vil det mest sannsynlig ikke skje noe i denne omgang, og du kan prøve igjen senere. Det er heller ingen fasit på hva slags registreringer du kan få. Selv om du fysisk ikke merker noe, kan det likevel skje noe på et indre plan. Det som er sikkert er at energiene/frekvensene vet akkurat hvordan de skal jobbe med deg, så det handler også om å ha tillit til at uansett hva som skjer, så skjer det til det beste for deg.
Kanskje du vil ha glede av å gi deg litt selvhealing også?
Jeg ønsker deg en fantastisk dag og god fornøyelse!

Video  og veiledning inn til Guidet Selvhealing: https://www.youtube.com/
Link til mer tekst om Guidet Selvhealing: http://innsikten.no/index.
Bare rull litt nedover siden til info om Guidet Selvhealing

 

Regresjon med May Irene Wikeby: Et liv i Amerika

Da vi snakket nærmere sammen viste det seg at han hadde hatt et utfordrende liv og at nå han var separert fra sin kone. De siste årene hadde han opplevd en stor spirituell vekst og vi ble enige om at vi skulle be om et liv som kunne være til hjelp for ham i hans nåværende liv.
Jeg tok ham med på en guidet reise for å få kontakt med et tidligere liv, bom stopp, intet kom opp. Da er det bare å ta en annen vei og se hva som kommer frem, helt mørkt og intet. Dette skjer noen ganger og enten er det total blokkering eller vi kan komme i gang med litt lirking og guiding fra min side.

Plutselig får han kontakt med føttene sine som oppleves store, aha tenker jeg, nå er vi i gang. Den gang ei, bom stopp igjen. Så sier han plutselig: «Det er som om jeg har spisse brune tøfler på meg». Nå skjer det noe tenker jeg og ber ham om å fokusere fullstendig på disse tøflene. Da løsnet det og han beskrev tøflene som brune, spisse og foret med skinn. Han stod på snø som knitret under føttene når han gikk bortover. Han hadde videre på seg brune hansker som gikk opp til albuen og grå bekledning med belte i livet.
Jeg spurte om hvordan området var der han gikk: «Som Nordpolen, det er helt hvitt og ganske flatt her». Han utbryter: «Jeg er en indianer og året er 1502».

Det er ikke ofte at årstall kommer frem i regresjoner, men dette tallet kom helt spontant fra ham.
«Det er et bål her og det er en kvinne ved det bålet, hun har et lite barn hun holder. Det er et telt her, og vi er helt alene». Så kommer det igjen spontant: «Det er i Canada (som vi kjenner området som i dag, min bemerkning) og vi har valgt å være her alene.
Jeg spør om han kan dra kjensel på damen i hans nåværende liv og han utbryter: «Det er min kone i dag, men her har hun mørkt langt hår og er smalere. Vi er glade og lykkelige».

Jeg ber ham om å gå videre fremover: «Jeg fanger sel, jeg har båt og spyd. Jeg takker selen når jeg har avlivet den». Han beskriver videre hvordan han parterer selen slik at de har mat. Han sier: «Jeg liker ikke å drepe selen, men vi må ha mat».
De skulle nå reise hjem til sitt vanlige bosted og pakket sammen det lille de hadde. De hadde også med seg to hvite hunder som kunne dra en slede. Barnet fikk ligge i sleden: «Vi skal reise hjem, vi skal hjem til klanen». De begynner reisen tilbake til klanen sin, og de blir tatt varmt i mot av menneskene der. Det blir stelt i stand en fest til deres ære, og det virker som at de har vært på egen utviklingsreise under tiden de har vært alene. I tillegg fikk de et lite barn som de er veldig stolte av.
Festen er i full gang og kvinnene synger og danser. Faren til den unge mannen er høvding for klanen. Han er tydelig stolt av hva sønnen har gjort. Det kjennes utrolig godt for ham å se sin far så stolt.

Han utbryter: «Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er så glad. Vi har klart noe, og pappa smiler. Han har masse pynt på hodet. Vi har vært ute en hel vinter og fått barn. Vi har en liten jente til som var igjen i byen. Alle har det så bra, og det er en fantastisk harmoni».
Vi går litt fremover: «En annen klan kommer på besøk, og vi bytter ting og feirer at våren kommer! Alle danser, jeg også».
Jeg spør ham hvordan han opplever dette indianerlivet: «Livet sier, vi har det bra, ikke glem det. Familie du har, ikke glem det. En god venn er også familie. Det er også lov å være sint».

Faren hans dør i en ulykke hvor han får et stort tre over seg og sønnen overtar høvdingerollen: «Jeg blir høvding, alle er glade for livet som går videre. Min far ble gammel, og de sier han opplevde en god død, men mamma er lei seg.
Vi sender pappa nedover elven med lys og så danser vi rundt og rundt. (Klienten sier høyt, vi har mistet så mye i de nåværende livene våre). Alle er forsiktige med å felle trær nå etter det som skjedde min far». På dette tidspunktet i regresjonen hadde han gjenkjent faren i det livet som den samme han har i dag.

Klienten kjenner på hvordan ingen er sjalu der de er og hvordan alle vil hverandre godt. De sitter ved bålet og spiser fisk, kokt og stekt fisk, ikke så godt, sier han. Plutselig utbryter han: «Søstrene og brødrene mine fra det nåværende livet er der, jeg kjenner dem igjen! Min beste venn er her også.» Han blir fascinert av dette og fortsetter: «Jeg liker ikke helt høvdingerollen min, min sønn skal få velge selv når det blir hans tid. Jeg gjør mye godt ved å være ydmyk og vi prater med hverandre». Det er få hester i området og mangelen på dem gjør at de må bruke kuer, det er en sykdom blant hestene og klanene diskuterer seg imellom hvordan de kan løse dette.
Det virker på ham som at denne tiden var like før den hvite mann kom til området og det samholdet og måten de levde på vil endre seg.
Jeg spør ham om det er noen innsikt som kommer til ham på slutten av reisen: «Bare vær glad selv om denne tiden ikke kommer tilbake».

Når han kommer ut av regresjonen er han helt himmelfallen over det han har opplevd og sjelene fra det nåværende livet han kjente igjen, dette hadde han ikke ventet seg. Han kjenner også på en stor glede i seg over å se sin far i det livet så glad, harmonisk og lykkelig. Faren hans har ikke hatt et lett liv denne gangen så hans hjerte bobler av glede over å oppleve dette.

Dagen etter regresjonen fikk jeg følgende e-post fra ham og jeg har fått lov til å dele med deg:

Heisan, bare sender en liten hilsen fra meg, tusen takk for i går det forandret nok livet mitt i positiv favør og rett og slett helt herlig. Føler meg også litt lettere i kroppen ♥
Har latt mye synke inn, men så utrolig morsomt å ha noen nye bilder i hodet som er 500 år gamle, håper dem er kommet for å bli. Fikk en sånn utrolig klar og sterk tanke i stad at dette er nok ikke det eneste indianerlignende livet jeg har hatt, en ekte følelse at det er veldig meg og levd det nok mange ganger.
Er en tur på Sandvika storsenter og drikker en kopp te alene. Det morsomste i dag er at i noen butikkvinduer bortenfor står det utstilt nesten identiske indianertøfler som jeg beskrev i går. Sånt synes jeg er gøy 🙂
Har mange spørsmål, men liker å gruble litt på det selv for spenningen sin skyld. Skal kose meg framover med denne gaven jeg har fått, så kommer jeg tilbake engang når jeg er klar for noe mer. ●

Flere artikler om liknende temaer

USA: Demokratiets død?

USA: Demokratiets død?

USA sitt horoskop og dagsrapport for «kuppet» i kongressen.Av Per Henrik Gullfoss Jeg sitter og ser på at kongressen i USA er stormet. Dette er landet som...

En ny president

En ny president

En kort analyse av Joe Bidens horoskop Av Per Henrik Gullfoss Gjort på dagen da han ble erklært som vinner av presidentvalget 2020 ] Joe Bidens horoskop...

En liten historie

En liten historie

Av Per Henrik Gullfoss For å fortelle deg litt om hvilken rakett du sitter på: For 200.000 år siden befant de første menneskene av vår rase, homo sapiens, seg...

Lær å se energi – rutenett

Illustrasjon til artikkelen Lær å se energi av Marbella Barajas. Magasinet Harmoni nr 4 2020. Klikk på bildet og kopier eller lagre det slik at du kan skrive...

Numerologi: Tallet 2

Numerologi: Tallet 2

Av Annekarin Athena Angelina Lyyshaug Er du en toer født den 2., 11., 20, og 29. i måneden, vil første avsnitt i denne artikkelen være spesielt interessant...